Eladó ház Örkény, 15.400.000 Ft, 51 négyzetméter
15,4 mFt
Örkény,
eladó ház
Méret:
51 négyzetméter
Szobák:
2
Fűtés jellege:
Konvektoros
Ingatlan adatai
Irodai azonosító:
00070
Értékesítés típusa:
eladó
Ingatlan típusa:
ház
Jelleg:
családi ház
Település:
Örkény
Alapterület:
51 négyzetméter
Ár:
15.400.000 Ft
Ingatlan azonosító:
10416371
Szintek száma:
földszintes
Szobák száma:
2
Fűtés jellege:
konvektoros
Elhelyezkedés:
utcafronti
Kor:
21-50 éves
Telekterület:
694
Telekterület típusa:
négyzetméter
Ingatlan leírás
Igényes , felújítás nélkül , alacsony rezsivel , szép környezetben igazi otthonra talál ! Ezt látnia kell !
Budapesttől 50 kilóméterre, Örkényen eladóvá vált egy 51 nm családi ikerház fél , melyben egy előszoba, két szoba , konyha , spejz , fürdőszoba , közlekedő található. Az igényesen lakott családi ház minden közművel ellátott , tehát vezetékes víz , szennyvízcsatorna, gáz mely jelen pillanatban az ingatlan konvektoros fűtését biztosítja . Nem utolsó szempont hogy a tetőszerkezet az ingatlan mind két felén tökéletes állapotban van ezért a leendő tulajdonosának a közel jövőben a tetőszerkezettel nem lesz feladata.
Az ingatlan egy 694 nm telken helyezkedik el mely részben parkosított és bekerített , gyerekeknek medence , játszótér de akár a házi kedvenceknek is jut bőven hely, és a kerti szerszámoknak is egy 10 nm es tároló biztosítja a helyet. Délnyugati fekvésének köszönhetően szinte minden napszakaszban éri nap , s ezért szép világos terek találhatóak az ingatlanban és az udvarban is. Az újszerű konyhabútor természetesen az ingatlan tartozékaihoz sorolandó tehát a kedves leendő háziasszony már az első nap elkészítheti a család közös vacsoráját.
Iskola, óvoda pár percnyi sétára található, több jól felszerelt élelmiszerbolt , orvosi rendelő , polgármesteri hivatal és még sorolhatnám hogy mi minden található ebben a kis vidéki városban de mégis közel a fővároshoz. A buszjáratok óránként indulnak Budapest - Népliget végállomás irányában abban az esetben ha a munkahely a fővároshoz kötött, ez sem jelenthet gondot .
Bízom benne hogy felkeltettem érdeklődését , kérem hívjon bizalommal .
Érdeklődés
Nemes Enikő
Az értékesítő:
Nemes Enikő
Ingatlan és Hitelközpont
705049587
 
 
 
 
 
 
Küldés